Skip to main content

Marina Karamarko – Jezgra 9.6 Mix

Marina Karamarko jedna je od najuspješnijih i najperspektivnijih hrvatskih DJ-ica i producentica koja je karijeru započela 2005. godine.

Piše: 

Od tada, pa do danas, Marina je prošla sve, od regije i okolnih zemalja, preko Ibize, pa sve do Kolumbije i Amerike, pa možemo reći da se njezin dubok i mračan zvuk već pronio svijetom. Osim što je uspješna u DJ-ingu i u produkciji, Marina već 5 godina vodi vlastitu etiketu THANQ sa kolegicom Anom Antonovom, na kojoj je izašlo puno njenih hitova.

Zapravo je diplomirani zvučni inženjer SAE instituta, a kad se njen poletni duh i duša spoje nastaje prava sinergija pri kojoj dolazi do "boom" efekta ma gdje god i pred kojom god publikom svirala. Ona ostavlja svoj trag svugdje; bilo da se radi o Sankeysu na Ibizi gdje je nakon bootcampa dobila i cjeloljetnu DJ rezidenciju, Njemačkoj, Engleskoj, Švicarskoj, Italiji, BiH, Sloveniji, Srbiji, Makedoniji ili pak nekoj od destinacija koje su upravo aktualne i koje ima zapisane u svojem kalendaru budućih nastupa.

Marinin rad tri godine za redom okrunjen je nagradom "Ambasador" te je proglašena "Najboljim Deep/ Tech House DJ-em" za 2016, 2017 te 2020. godinu. 2021.e godine odnjela je Ambasador nagradu za remix godine. Pored nagrade "Ambasador" tu su i priznanja Beatporta koji ju je uvrstio u listu "Vizionarke elektroničke glazbe", a njen label THANQ proglasen je kao “Breakthrough Label of the Year” 2015. godine.

brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop