Skip to main content
  • 29.09.2017.

Podcast 121: Butters

Prva plaća je obično potraćena u opskurnim kavanama, no Buttersova je bila uložena u kupnju prvog mixera i playera i 2012. stiže s prilikom da prvi puta zasvira pred većom publikom za Electronic Music Night pod okriljem šibenskog Decoded Recordsa.

Piše: 


Za pultom si ga mogao zateći do sada s ekipom kao što su Carlo Lio, Marko Nastić, Mariano Mateljan, Silicon Soul, Petar Dundov, Tomy DeClerque, Darkrow , Dj Jock, Unique (Cro), Active Line six, Pero Fullhouse, Toni Kostijal, a plesalo se i na Viva Riva festivalu.

Intervju: Butters

Kaže ekipa da ga uglavnom hvataš kako orbitira oko deep housea i groove techna, no Mateo žanrovske odrednice ipak gleda samo kao sugestije ideja kojima se slobodno kreće. Uskoro zovu i sirene produkcije i nastaje izdanje za cijenjeni njemački digita i vinil label 4m Recordings, pa čisto da to ne bi bilo sve  – Butters ti je svakako i jedan od osnivača Less Is More organizacije.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2