Skip to main content
  • 14.10.2021.

Stevo – Jezgra 9.7 Mix

DJ Stevo je jedan od najjaktivnijih dugogodišnjih hrvatskih psy-goa DJa.

Piše: 


Glazbom se bavi od najranijih dana te je po struci diplomirani pijanist i profesor klavira. Slijedeće godine će proslaviti 20 godina od prvog većeg javnog nastupa. U dugačkoj karijeri do danas – Stevo je imao prilike prezentirati svoje DJ setove u svim većim regijama Hrvatske – od Osijeka do Splita.

Uz bogatu domaću, inozemna karijera je također bila redovito aktivna sa nastupima na mnogim festivalima i jednodnevnim partijima u zemljama kao što su Izrael, Irska, Španjolska, Belgija, Njemačka, Mađarska, Rumunjska te zemljama na širem području Balkana.

Uz DJ-anje Stevo je organizirao i mnogobrojne evente pod kolektivnim nazivom "Balkan Goa Fanatics" sa bazom u Zagrebu, ali i po raznim drugim mjestima kao što su zagrebački Jankomir, Velebit, otok Lošinj, Sljeme itd. Zadnjih pet godina Stevo intenzivno radi na produkcijskom planu u svom studiju koji će i ujedno (jednog skorijeg dana) biti i izdavačka platforma pod nazivom "Third Eye Channel".

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2