Skip to main content
  • 22.08.2019.

5 traka koje su The Shapeshifterse lansirale na svjetsku scenu

Inovativnim su pristupom stvaranju glazbe nametnuli nove standarde na sceni, a kombinacijom underground house glazbe s elementima funka, soula i techy doba inicirali plesnu groznicu na podijima širom svijeta.

Piše: 


DJ dvojac The Shapeshifters još je prije 16 godina svojim hitom Lola`s Theme pogodio savršenu mješavinu modernog zvuka i nostalgije te osvojio prestižna mjesta na klupskim i radijskim top listama.

Vrlo brzo postali su najtraženiji klupski program, a nakon ljetnih partyja na Ibizi cijeli svijet prepoznao je njihov izniman talent. Tijekom godina izdali su brojne hitove kao što su Back to Basics, Incredible, Sensitivity, Chime te brojne druge.

Njihovi remixevi redovno zauzimaju vrhove svjetskih top ljestvica, a Hrvatska publika nestrpljivo ih očekuje za devet dana.

U posljednje dvije godine The Shapeshifters alias je za Simona Marlina koji je, nakon odlaska kolege, preuzeo produkcijsko i DJ solo kormilo brenda. Upravo on zatvara sezonu primoštenske Aurore, 31. kolovoza, a ulaznice za ovaj događaj možete kupiti u sustavu Adriaticketa.

FB event: Aurora closing party w/ The Shapeshifters

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk