Skip to main content

6 hitova s kojima će Kosheen uživo oduševiti u Zagrebu

Uoči koncerta Kosheen Live koji će se zbog najave lošeg vremena održati u Boogaloo (umjesto na Jarunskom jezeru) u petak, 24. rujna poslušajte pjesme koje su ih proslavile.

Piše: 


Na Jarun dolazi Sian Evans s originalnim bubnjarem Mitchellom Gloverom i svjetski poznatim glazbenicima koji će dodatno oplemeniti njihov prijašnji zvuk. Trip hop, breakbeat, alternative rock, electronica, drum and bass kombinacija je žanrova koji se isprepliču kroz pjesme Sian Evans i Kosheena.

Bila je to 1999. kada im izlazi prvi album "Resist" sa hit singlovima "Hide U", "Catch", "Hungry", gdje s razlogom dobivaju titulu jedne od najvećih glazbenih atrakcija u Velikoj Britaniji. Album je došao do osmog mjesta britanskih top ljestvica i ostvario platinastu nakladu.

Drugi album Kokopelli iz 2003. ostvario je zlatnu nakladu sedmim mjestom na britanskim top listama, a najviše se ističe sa singlom "All In My Head".

2011. Sian Evans u solo vodama izdaje vrlo zapaženi single "Louder" u suradnji s DJ Freshom koji je osvojio prvo mjesto na britanskim top listama. Kosheen su se službeno razišli 2015., te su svi počeli svoje solo projekte, dok je Sian Evans nastavila nastupati sa svojim bendom kao Kosheen Live.

Vrata se otvaraju u 19 sati, koncert će početi oko 21h, a za atmosferu prije i nakon zadužen je DJ FRX! Cijena ulaznica u pretprodaji je 170 kuna, na dan će koštati 190 kuna. Pretprodaja na Entrio.

FB Event
Kosheen Live Show @Jarun (novi datum 24. 9.)

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2