Skip to main content
  • 27.01.2022.

Jean-Marie K poklanja -A Croatian Flavor Techno Mix- i šalje posebnu poruku

Jean-Marie Kone već više od 25 godina dolazi u Hrvatsku kao DJ i njen obožavatelj, te svim srcem promovira našu scenu i izvođače u Francuskoj

Piše: 


Hrvatska publika svih generacija i dalje obožava njegove nastupe

Inicijator je projekta na kojem smo po prvi put u povijesti predstavili hrvatsku elektroničku scenu u Parizu sa 18 delegata 2018.g.; radio je nakon toga još i brojne kompilacije i izdanja sa našim producentima.

Jean-Marie Kone intervju
Techno sam je poruka i pokret, a pokret bez poruke nema baš značenja

Kao rezident francuskog Maxximum Radia pripremio je techno miks na 136 BPM-a, a nazvao ga je "A Croatian Flavor". Razlog zbog kojega je svoj prvi ovogodišnji miks posvetio našoj publici objasnio nam je svojom izjavom:

"Ovaj miks poklanjam hrvatskoj publici jer znam da su pravi ljubitelji Techna. Osjećao sam to svaki put kad sam tamo svirao. Posebno u Varaždinu, Splitu, Zagrebu ili Orebiću. Zato sam odabrao neke Techno pjesme za koje mislim da bi se svidjele hrvatskoj publici jer i ja ih volim već dugi niz godina i nedostaju mi. S pandemijom sam zadnji put došao u lipnju 2020. u Ludbreg. Zbog toga je to posveta da kažem da vas sve volim i da mi puno nedostajete, nedostaje mi gledati kako plešete na mojoj glazbi. Nadam se da ću Vas uskoro vidjeti."

Tracklist:
1-Moonshine &Ahadadream-WOAH
2-Trevino-Black Cat (Roberto Remix)
3-Dustin Zahn-Tell Me About Paradise
4-Sterac-Lost Track 22
5-Jeroen Search & Gotshell-Al Frente
6-Collide-The Lady Machine
7-Sterac-Ghost
8-Deano-Heavyweight1.40
9-Drexciya-Black Sea
10-Sebastian Kramer-Tactics
11-Aril Brikha-Groove La Chord (Park & Sons Rework)
12-Christian Smith-Air Castle( Laurent Garnier Remix )

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2