Baner

Novi single Solomuna: Glazba može pronaći dom na svakom mjestu

Petak, 16 Listopad 2020

Bilo je to prilično dugo putovanje i danas sam vrlo sretan i uzbuđen što sam objavio "Home", objavio je Solomun na svojim društvenim mrežama.


No, da biste zaista doživjeli glazbu, morate otići u sobe koje su posebno dizajnirane za nju. U tim svetim sobama glazba zapravo može doći do ljudi. A želja za njom nikada nije bila veća. Želja da to osjetite, doživite, čujete, podijelite s ljudima. Dom podsjeća na ove trenutke. Od stvari koje nam nedostaju.

Ovo je samo jedna od objava sa društvenih mreža Solomuna."Home bit će prvi singl mog nadolazećeg albuma, koji će biti objavljen početkom 2021. godine. Home je i bio početna točka ideje o albumu. Imao sam puno prilika da je puštam i za mene je izdržala test vremena. Bilo je očito da je ovo morao biti prvi singl za album."Video se sastoji od umjetnika koji izvode strastvene rutine u nekim od najpoznatijih svjetskih mjesta, uključujući londonski Printworks, La Seine Musicale u Parizu i klub Robert Johnson u Offenbachu - prikladna metafora lockdowna koji je većinu 2020. godine zatvorio kulturne centre.

Novi single Solomuna: Glazba može pronaći dom na svakom mjestu