Skip to main content
  • 6.01.2019.

Ovih 6 mikseva je konkuriralo za Essential Mix godine

Emisija Essential Mix koju na BBC Radiu realizira Pete Tong svakog tjedna servira nam odličnu glazbu renomiranih i novih lica sa scene.

Piše: 


Pa je tako njen osnivač gospodin Tong osmislio da se na kraju tekuće godine odabire i Essential Mix godine. 2017. krunu je ponijela Helena Hauff, a ove godine je stručni žiri odlučio da HAAI osvoji titulu Essential Mix of The Year 2018.

Nominirani za miks godine uz HAAI bili su Ricardo Villalobos, Agoria, Four Tet, Ivy Lab i Avalon Emerson. Radi se o Australki sa trenutnim prebivalištem u Londonu. Često vrti house, techno, afro, acid i disco, čime je šarenilo u setu zasigurno pomoglo žiriu u odabiru pobjednika.

Struka koja je odlučivala o tituli sastoji se od respektabilnih imena scene: Pete Tong, Helena Hauff, Danny Howard, Monki i novinari uglednih magazina Crack Magazine, DJ Magazine, Mixmag i Resident Advisor. Poslušajte u bastavku i ostale mikseve koji su konkurirali za prestižnu titulu.
 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2