Skip to main content

Porečki DJ Toni ter Wonder nastupio na IMS Ibiza

Nakon niz godina rada, ljubavi i predanosti prema House glazbi, DJ Toni ter Wonder iz Svetog Lovreča trenutno proživljava najljepše trenutke svoje karijere.

Piše: 


Nakon prošlogodišnjeg boravka na Ibizi gdje je nastupima oduševio vodeće ljude elektroničke glazbene scene, nije dugo trebalo da na njegovu adresu stignu pozivi na razne globalno poznate evente i naravno, povratak na Ibizu.

Prošlog je mjeseca povodom održavanja popularnog `IMS Ibiza 2019` nastupao u Savannah clubu i rasplesao brojne obožavatelje klasik housea. Osim što će mu ovog ljeta Ibiza postati drugi dom, Toni će također imati čast nastupati u renomiranim klubovima u Londonu i Bruxellesu.

No, najvažnije je spomenuti kako je vlasnik danas vjerojatno najveće izdavačke house kuće „Defected Records” imao priliku poslušati Tonija te ga je osobno pozvao da nastupa na njihovom mega poznatom festivalu u HrvatskojDefected Croatia. Također saznajemo kako će Toni ter Wonder ovo ljeto nastupati i pred svojom publikom u našem Poreču. Uskoro više informacija o tome. (dp)

Izvor: Parentium

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2