Poslušajte val svjetskih mega hitova Fatboy Slima

Ponedjeljak, 15 Srpanj 2019

Norman Cook poznatiji kao Fatboy Slim već tri desetljeća slovi za jednog od najboljih svjetskih DJ-a, a samo je ovom energičnom showmanu pošlo za rukom da bude No. 1 s tri singla iz različitih glazbenih poduhvata.


Val svjetskih mega hitova poput Praise You; Eat, Sleep, Rave, Repeat; Right Here, Right Now; Weapon of Choice; The Rockafeller Skank i desetine drugih publika će moći slušati 17. kolovoza u Šibeniku na Projectu Vojarna i uživati u putovanju kroz glazbeni vrtlog koji čine funk, house, techno, electro, hip-hop i rock’n’roll stopljeni u jedinstveni, energični party kakav zna prirediti samo Fatboy Slim.  Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti na Adriaticket.com po slijedećim cijenama: 150 kn (do 01.08.), zatim 170 kn (do 17.08.) i 200 kn na ulazu. V.I.P. ulaznice su 200 kn.

FB EVENT: Fatboy Slim | Vojarna, Sibenik [17.08.2019]Kao gitarist benda The Housemartins osvojio je publiku širom svijeta hitom “Caravan Of Love” (1986), kao član Beats International hitom “Dub Be Good To Me”, (1990), a samostalno ostvaruje pravi glazbeni proboj pjesmom “Praise You” (1999).


Debi albumom "Better Living Through Chemistry" izazvao je pravi bum, a hit "Everybody Needs a 303" osvojio je srca glazbenih sladokusaca širom svijeta. Platinastu tiražu dostiže drugim albumom "You've Come a Long Way", s kojeg su se izdvojile i dan danas popularne stvari "The Rockafeller Skank" i "Praise You" – prvi njegov hit koji je vladao top listama u Britaniji i Americi.


Hit singl "Weapon of Choice" i spot u kome se pojavljuje legendarni glumac Christopher Walken obilježio je treći materijal "Halfway Between the Gutter and the Stars" objavljen 2000. godine.


Deset godina kasnije u suradnji s Davidom Byrneom izdaje konceptualni album i rock mjuzikl "Here Lies Love" koji je svojevrsna posveta prvoj dami Filipina Imeldi Marcos.
 

Poslušajte val svjetskih mega hitova Fatboy Slima