Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Retrocast 069 - Mr.C Live @ Metropolis, Split 2002.

Petak, 01 Prosinac 2017

Iza njegovog pseudonima krije se prvo slovo njegova omiljenog nogometnog kluba, Chelsea, čiji je gorljivi navijač od malih nogu.


Zapravo se kao radijski voditelj i MC prvo pojavljivao pod inicijalima CB (Chelsea Boy), da bi ga kao sedamnaestogodišnjak skratio na C i dodao Mr. Povodom gostovanja u klubu Boogaloo večeras i proslave 30 godina rada, donosimo mixeve Mr. C-a kada je gostovao u splitskom klubu Metropolis (9. studenoga 2002.g.).Richard West, široj glazbenoj publici poznat kao Mr. C i frontman legendarne dance grupe The Shamen, a insiderima i kao vlasnik etikete Plink Plonk te suvlasnik kultnog londonskog kluba The End, jedan je od pionira moderne plesne glazbe kojom se bavi od davne 1987. Nevjerojatno, ali istinito, nakon više od 20 karijere, Mr.C je 15.01.2011. po prvi put nastupio u kultnom londonskom Fabricu.
 "Razlog je vrlo jednostavan. Kao jedan od suvlasnika The Enda, čitavo sam vrijeme zapravo bio ”na suprotnoj strani”, odnosno velika konkurencija Fabricu. Nakon što smo zatvorili The End 2009., napokon sam mogao nastupati diljem Londona bez straha da će mi to utjecati na posao."