Skip to main content
  • 5.04.2020.

Seth Troxler poklanja 300 sati glazbe. U arhivi se nalazi 151 miks!

Jedan od omiljenih svjetskih DJa Seth Troxler odlučio je podijeliti 300 sati svojih setova unazad 13 godina

Piše: 


Neki od snimljenih setova su i b2b izdanja sa Jamie Jonesom, Ricardo Villalobosom, Laurent Garnierom i nedavno nastalim Visionquestom. Kolekciju čini ukupno 151 miks, a svi materijali dostupni su za preslušavanje na njegovom SC kanalu. Mogu se osluhnuti nastupi u klubu Rex, The Warehouse Project partijima, TV lounge

"Tijekom godina bilo je puno mojih mikseva koji su dignuti u razne kutke interneta, a također sam pohranio puno više na svoj "drive" bez ikakve namjere da ih ikada objavim. S obzirom na trenutnu pandemiju, mislio sam da bi bilo dobro sve te mikseve spojiti u jednu ogromnu playlistu. Moja je želja da vi nađete trenutak koji vas je dirnuo na plesnom podiju i otključate posebne uspomene na bolje davno zaboravljene dane, stvarajući nove kod kuće. Oduvijek sam vjerovao da je DJ-anje nešto što se događa u trenutku i to su neki od tih trenutaka koje dijelimo u posljednjih 13 godina. Volim Vas sve!"

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2