Skip to main content
  • 24.09.2019.

U Operu stiže producent koji je oduševio Fabric

Poslušajte promo mix Secondcity-a kojeg ovog vikenda slušamo u Zagrebu.

Piše: 

Rowan Harrington je oduvijek znao kako producirati izvrsnu house glazbu. Proveo je rane godine svoga života u Chicagu, gdje se upoznao sa žanrom, a kasnije se preselio u UK sa svojim roditeljima. Nakon preseljenja posvetio se glazbi u potpunosti, a slavu je stekao 2014. sa "I Enter", pravom klubskom himnom koja je i danas jedna od Dirtybird records najtraženijih traka. Izbacivao je za labele poput Saved, DFTD i Relief, trake koje su često popračene jakim basslineom i vokalima koji brzo ulaze u uho a jednako fenomenalno zvuče na velikim festivalskim pozornicama.

Njegov nastup u Fabricu prošlog travnja apsolutno je oduševio plesače i organizatore a kako bi vam dočarali doživljaj poslušajte njegov promo mix koji je snimio uoči nastupa. Odlično zagrijavanje za ovaj vikend kada ga slušamo u Operi.

Imamo ga priliku poslušati ovog petka, 27. rujna u Operi kada Secondcity prvi puta dolazi u Zagreb. Jeftinije ulaznice po cijeni od 40HRK dostupne su preko službene Music Unites People web stranice, u online sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima. Cijena na ulazu bit će skuplja.


brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2