Skip to main content
  • 6.04.2017.

Ivan Romac diže neveru na Family Groovesu!

Nevere su one koje osjetiš davno prije prvog zapuha vjetra kroz kosti, prvog trganja grana ili kapi kiše na licu. Prvo su osjećaj tek tada akcija. Digneš glavu s pločnika ili mobilnog telefona, pogledaš na horizont i vidiš ih kako se kotrljaju kao da se, ne tako majčinski raspoložena, priroda hvali: "Vidi što mogu!"


Ono što uslijedi je entropijski kaos u manifestaciji čiste sile elemenata i zatim, kao da nikada ništa nije ni bilo, stiže mir i svijet koji se čini čišći, jasniji i svježiji nego ikada prije. Ljeska se od kiše oštrih rubova, a svi energetski čvorovi raspetljani su i odnešeni i slobodan si započeti Iznova. Nevere su katarze i jedna baš takva u preko deset minuta ritma stiže u sklopu 4 godine Family Grooves labela kao zahvala i naklon čitavoj zajednici koja je pružala podršku od početaka i onima koji su vjerovali kada su veliki još bili mali i koji vjeruju i dalje. Meštar ovog Free download slavlja je stalni član obiteljskog stola Family Groovesa, Ivan Romac.

Rođen na pozadini panorame Sinja, Ivan je odrastao u DJ-a i producenta s trenutno splitskom adresom. Scena ga je prihvatila u njedra prije 6 godina, Od tada svoj utjecaj širi prvenstveno donoseći novo u svijet, karakteristično mraku naklonjenim, zvucima produkcije upisanima u katalozima labela kao što su Forward Education, Home Made Electronica, Family Grooves, Deep Department i Faucet Music.

Suvereni stvaraoc ove nevere tako je ujedno i član ekipe koja će ti ovu subotu, 8. travnja, popaliti rođendanske svjećice i plesne unutarnje fitilje u splitskom Kameleonu uz internacionalnu silu francuskog undergrounda koja jest Oxia, a pridružuju mu se i zakonski skrbnik Family Groovesa Silvio Hrabar i starosjedilac scene od zauvijek, Milan Pivalica.

FB EVENT: Family Grooves with OXIA (8bit, Diversions)

Proceduru znaš – Idi pa vidi (a do tada slušaj)! Pa kako bi slušao prije no što se kameleoniziraš, izvoli na svoj free download poći ovdje! Sjajan ti bio četvrtak i drži se, vikend samo što nije i jedine nevere na prognozi sižu iz zvučnika!
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk