Skip to main content
  • motovunski

Velika promocija albuma Filipa Motovunskog. Preuzmite mix!

Filip Motovunski jedan je od najpoznatijih domaćih drum'n'bass producenata, a iza sebe ima više od 500 nastupa kod kuće, ali i u inozemstvu.

Piše: 

Naslovna foto

motovunski


Obilježio je 10 godina aktivnog rada izdavanjem debitantskog albuma 'Ten Years Making Beats' koji je izašao 6. svibnja pod okriljem PDV recordsa. Dvostruki CD sadrži gotovo sve Filipove pjesme, na prvom se nalazi izbor od 15 najboljih autorskih radova, a drugi CD sadrži mix sa čak 37 pjesama i remixeva. Osim dvostrukog CD-a, sastavni dio izdanja je i free download card koji vodi na link sa mixom iz drugog CD-a prožetim ‘shoutovima’ aktivnih ljudi sa scene, Filipovih prijatelja i suradnika. Album 'Ten Years Making Beats' sadrži gotovo sve podžanrove drum and bassa, od junglea, deepa i neuro funka do nabrijanih jump up traka, ali i nekoliko hip hop/drum step stvari među kojima i dvije pjesme Filipovog bivšeg rap banda PCP.

Album u mixu možete poslušati ili skinuti u nastavku.

PDV Records i Bass Experience 1.10.2016. u klubu Močvara predstavljaju veliku promociju dvostrukog CD-a “Ten Years Making Beats”. Ovom prilikom Motovunski je nakrcao line-up mnogim poznatim producentima i DJ-ima s hip hop, dustep, reggae i drum and bass scene s kojima je dijelio pozornice ili studio.

Filip će u Močvari prvi put odraditi svoj 100% autorski DJ set od sat vremena dok će ostali odvrtiti polusatne setove najboljih beatova iz svjetske i domaće drum and bass, hip hop, dubstep i reggae kuhinje. Na ulazu u Močvaru PDV Records će postaviti merchandise štand sa svim svojim izdanjima gdje možete kupitii CD 'Ten Years Making Beats' kao i kape s potpisom Filipa Motovunskog koje su bile apsolutni festivalski modni hit ove sezone.

wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2