Skip to main content
  • 22.10.2018.

Yakka i Kaane remiksirali duo Vlajić & Dedić. Preuzmite trake besplatno!

Disco Records ima nova izdanja na labelu koja možete besplatno preuzeti do 28. listopada.

Piše: 


Radi se o službenim remixima trake "Keys" dua Vlajic & Dedic, koje su radili Yakka i Kaane. Nakon uspješnog originala, traka "Keys" uskače u plesne cipelice i poprima dva nova oblika – stilski različita, ali klupski orijentirana.


Yakka je svoju verziju navedene trake usmjerio prema lakšoj, radiofoničnoj varijanti idealnoj za vruće ljetne dane i ispijanje koktela. S druge strane, KAANE se u potpis bacio oštrim grooveom i jakim bass linijama te tako tipkama dao onaj nocni vibe. Izdanje je službeno vani 14.11.

Album "Kompozit" Vlajića i Dedića na kojem se nalazi traka "Keys" nominiran je ove godine na Ambasadoru 2018., dok je Yakka nominiran čak u 3 kategorije: kao DJ godine, u kategorijji najbolji album plesne/suvremene elektroničke glazbe za izdanje "After Beach" (Cruise Music) i za remiks godine.

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2