Skip to main content
  • 10.01.2022.

Čarobne ljetne noći Međimurja. Objavljen Aftermovie Forestlanda 2021.

Međimurje je prošlog ljeta ponovno plesalo na Forestlandu, o čemu smo više puta i izvještavali

Piše: 

Line up su predvodili Umek, Tea Vučković, Matroda, Timo G, E-Base, Yakka, Kraundler, Vedran Car i brojni drugi, a najbolje trenutke s povratničkog festivala pogledajte u aftermovieu u nastavku.

Spomenimo i to da je Forestland najavio svoje deseto izdanje za 22. i 23. srpnja 2022., a što nam pripremaju, saznat ćemo među prvima i objaviti. Ovaj nagrađivani festival (nagrada Ambasador) konstantno raste i razvija se te dobar dio programa i prostora uvijek daje imenima HR i regionalne scene.

Nedavno je pokrenut i projekt Forestland Across Croatia kao odgovor na odmak od festivalske ludnice, a cilj je snimati i promovirati setove na zanimljivim lokacijama, ključnim za festival. U suradnji sa slovenskim DJ-om Timo G, rezidentom festivala odluka za prvi set pala je na dvorac obitelji Zrinski u Čakovcu, danas Muzej Međimurja Čakovec.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2