Skip to main content
  • 17.11.2017.

Dokumentarac o šokantnoj priči Dubfirea kao imigranta te danas svjetski poznatog DJ-a

Ali Shirazinia, rođen u Iranu, svijetu elektroničke glazbe danas bi bila potpuno nepoznata osoba, da nije odlučio stisnuti zube i savladati svaki izazov koji se nalazio na put uspjeha. Dubfire priprema dokumentarac Above Ground Level u kojemu će objasniti sve šokantne detalje s kojima se morao suočavati.

Piše: 

Pogledate li što je sve Dubfire od današnjeg trenutka postigao, doći ćete do zaključka kako se u jednu ruku radi o superstar DJ-u, ali kakav je trnovit put morao proći da bi došao do tamo, ispričat će u dokumentarcu koji će izaći 21. studenog preko iTunes-a.

Od bijega iz domovine Irana do američkog državljanstva, zemlje koju krase posebnost i moć upravo zbog imigranata i koja je postala njegov novi dom, Dubifre kreće sa pričom iz svojih mladih dana u dobi od 7 godina pa sve do rasta u svijetu elektroničke glazbe.

Nominiran za nagradu Grammy kao Deep Dish te jedna od ikona techno glazbe, dobit će i pomoć svojih DJ prijatelja koji če ispričati čime se istaknuo pa će tako u dokumentarcu govoriti, Carl Cox, Pete Tong, Richie Hawtin, Paul Oakenfold, Danny Tenaglia, Marc Houle kao i EDM superstari Nervo te veliki prijatelj Dubfire-a, David Guetta. Trailer za Above Ground Level je tu dok čekate full izdanje.


 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2