Skip to main content
  • 2.02.2018.

Doživite grad Lukavac kroz film ‘Empire’ u audio-vizualnom S.P.O.J.-u

Audio-vizualni projekt S.P.O.J. napravio je kratki film za pjesmu Empire u kojemu prikazuje svoji dom, industrijsko naselje u sjeveroistočnoj BiH, Lukavac.

Piše: 


Projekt multimedijskog umjetnika u glazbenika Sallexa Perića i multi-instrumentalista Vedrana Dugonjića poznat je pod imenom S.P.O.J.. Njihov najnoviji uradak "Empire" je audio-vizalni pogled na grad u kojem S.P.O.J. radi svoje prve korake, Lukavac.

Radi se industrijskom naselju zanimljive, ali i pomalo zapuštene arhitekture u Bosni i  Hercegovini. Kroz "Empire" može se doživjeti S.P.O.J. ambijentalnih zvukova, tvrdog elekro-akustičnog ritma, pulsirajuće bass linije, sugestivnog vokala te psihodeličnih dionica gitare i syntha.

Grad Lukavac, mjesto rođenja S.P.O.J.-a ima šaroliku paletu umjetnika, autorskih izvođača, unikatnu arhitekturu, prekrasne pejzaže, ali nažalost spada među  najzagađenije gradove u Europi.
{youtube}GpIwIk11s2I{/youtube}

Kada nastavimo priču o Empire, scenarij, režiju i montažu odradio je Sallex Perić, dok je za kadrove zadužena bila ekipa Dream Studia. Za ovu priliku S.P.O.J.u- pomažu Neven Perić poznatiji kao Nevix, te Carl Staff koji je složio mastering.

Iskusni dvojac sa dugogodišnjim stažem u svijetu umjetnosti i glazbe pratite na mrežama dolje ispod:
[FB]
[SC]
[Bandcamp]
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2