Skip to main content
  • 10.07.2018.

Dubrovnik je meka svjetske elektronike zahvaljujući ovom klubu!

Zahvaljujući klubu koji je nastao u starim zidinama jedne dubrovačke utvrde, ljeto na jugu Hrvatske ne može proći bez nastupa vitezova elektroničke glazbe.

Piše: 

Tako Revelin koji visoko kotira i na Top 100 ljestvici klubova po DJ Magu, program već godinama organizira da bude kvalitetna plejada inozemnih, regionalnih zvijezda elektroničke glazbe, s posebnom pozornošću na domaće kako bi se i oni razvijali, a iznimka nije ni večerašnji DU-EL-Fest.

Ambijent, razglas i rasvjeta čine ples u zidinama savršenom kombinacijom za dušu i tijelo.

Pa prije nego se spustiš na jug Hrvatske bilo večeras na prvi ljetni festival DU-EL-Fest ili neku drugu večer iz bogatog ljetnog opusa, pogledaj naš izbor naj fotografija sa prošlotjednih gostovanja Camelphata i Mahmut Orhana, a pridružili su im se DANCElectricPhilipe, Mike Vale i mnogi drugi,  te posebno obrati pozornost na dva video isječka koja će te odvesti u neke druge paralele jer tamo su DJ-evi "Bogovi" za pultom!

{youtube}bFxzS1W6p-U{/youtube}

{youtube}zYuCv0EYPQU{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2