Skip to main content
  • 29.03.2018.

Film o Love Paradeu kada je 100 tisuća techno aktivista zauzelo Berlin

Love Is The Message (The Parade Documentary) donosi kadrove sa Love Paradea i berlinske scene, te pruža jedinstveni uvid u događaj koji je techno scenu stavio na kartu svijeta.

Piše: 


Od DJ-a do dizajnera, radijskih postaja, kadrova s Ku`damma gdje se održavao prvi Love Parade, pa sve do scena iz noćnih klubova film Vas vodi u središte zbivanja elektroničke scene devedesetih.

Glazbu u filmu miksa DJ Kid Paul koji je koristio himne i produkcije koje su obilježile Love Parade. Jedan je od pionira ovog pokreta prisutan na samoj manifestaciji od njenih početaka 1989.
{youtube}tYqYnfw2J-0{/youtube}

Kakav li su samo PLUR, duh i energija su u to vrijeme  vladali na najvećoj svjetskoj techno smotri. Zabilježeni su momenti na samom Love Paradeu i oko njega. Pogledajte što o samom događaju misle Moby, Paul van Dyk, Sven Väth, Westbam, Dr. Motte, Marusha, Ellen Allien, Kid Paul, Cosmic Baby, Tanith, Clé, John Acquaviva, Richi Hawtin, Saba Komossa. Film je objavljen 1995.g.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk