Skip to main content
  • 24.05.2021.

Na Afteru nas je vozio Hudi iz Vinkovaca

Rezident i organizator klupskih večeri Naša Stvar  i MYUZ  dolazi na After.House zvuk iz grada na Bosutu, donosi Vinkovčanin – Hudi.

Piše: 


Ljubav prema elektroničkoj glazbi pronalazi u 2010. godini i od tad sve do sad broji brojne nastupe diljem Hrvatske i van nje. Često ga možete naći u klubovima Steel, Vanilla club i Klub gdje radi kao rezident DJ. Također ste mogli slušati njegove podcaste u suradnji sa Engleskim diskografskim kućama PYRMD, Friktion , DeeperBeatsUK, MADR, te za podcast platformu DeepGrooves iz Amsterdama.

Snimo je Podcast za britanski leabel DiserPierorecords koji svoju seriu podcasta emitira na Američkoj radio platformi 313.fm iz Detroita. Kada je u pitanju domaća scena ni tu Hudijeva glazba neće nedostajati radio je podcast za hrvatski leabel Deepnd records, te ste imali priliku slušati njegove setove na Hrvatskim radio stanicama Radio 101, Radio Vinkovci, Radio Split.

Hudi je jedan od organizatora zagrebačkog kolektiva Myuz, te vinkovačkog kolektiva Naša Stvar. Dobitnik je nagrade Ambasador 2016. za najbolji Podcast godine po izboru publike i u 2019. godini je zajedno sa svojim kolektivom Myuz dobitnik nagrade po izboru publike za najbolju novu klupsku večer od strane Ambasadora.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2