Skip to main content
  • 24.05.2021.

Ekskluzivno: Organizatori Cerclea vraćaju se u Hrvatsku na ljeto 2021.

Imamo ekskluzivnu vijest o ponovnom gostovanju organizatora Cerclea u Hrvatskoj na ljeto 2021.

Piše: 


Organizatori iz Cerclea, koji slovi kao najpoznatija svjetska video streaming platforma (nagrađena i Ambasadorom za prošlogodišnji set Disclosurea na Plitvicama) svoju premijeru u našoj zemlji imala je još 17. lipnja 2019. kada je upriličen nastup Hot Since 82, DANCElectricPHILIPE, Phil Dark na ljetnoj terasi Revelina.


Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic

Nakon nešto više od godinu dana, točnije 17. kolovoza 2020. Cercle je došao na NP Plitvice. Pogledajte čudesne fotografije nastale na Plitvičkim jezerima i poslušajte set Disclosurea.

Još uvijek nisu poznate sve informacije u vezi ovogodišnjih događaja u Hrvatskoj. Lokacija i datumi su nepoznanica, a ono što nam je otkrio izvor blizak organizatoru kaže "pripremaju event u novom i drukčijem formatu nego što je to bilo uobičajeno do sada". Za više informacija pratite nas jer među prvima ćemo saznati i objaviti planove oko novih događaja koje organizatori Cerclea planiraju napraviti u lijepoj našoj.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2