Skip to main content
  • alt
  • 17.08.2017.

Pogledajte trailer za dokumentarac Grace Jones koja nastupa u Areni 30.08.

U rujnu, tik pred njen prvi koncert u regiji,  izlazi dokumentarni film Grace Jones redateljice Sophie Fiennes koji će nam dati intimni uvid u život ove velike glazbene i modne ikone.

Piše: 


Film se snimao preko deset godina, a donosi priču o stilskom i nekonvencionalnom pogledu na Grace Jones, kao ikonu New Wavea. Dokumentarni film Grace Jones: Bloodlight and Bami intiman je portret velike glazbenice s Jamajke.  Dokumentarac je svojevrsni nastavak na memoare koje je Grace Jones objavila tijekom ove godine.

alt

Njen koncert u pulskoj Areni 30. kolovoza s kojim će otvoriti Dimensions Festival prava je prilika vidjeti veliku zvijezdu po prvi put u regiji, a na pozornici je jednako originalna i energična kao i na početku karijere.
{youtube}eLxtZ0ElBss{/youtube}

Jednako tako poznat po svojim nastupima je elektronički super-bend Moderat, trojac kojeg čine članovi Modeselektora i Apparat, predvodnici berlinske scene. Na tragu prošlogodišnjeg koncerta u Areni kojeg je otvorio trenutno najcjenjeniji jazz glazbenik Kamasi Washington bit će i nastup eksperimentalnog jazz benda Yussef Kammaal te bubnjara i kompozitora Mosesa Boyda. Ulaznice super ranograbilice za koncert otvorenja su rasprodane, a ulaznice s novom cijenom od 325 kuna se mogu naći na ovom linku.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2