Skip to main content
  • 3.10.2022.

Povratničko izdanje Ultra Music festivala dobilo Aftermovie

Jedna od prvih žrtava velikih otkazivanja 2020. zbog pandemije koronavirusa je bio Ultra Music festival u Miamiju

Piše: 


Sreće za festival nije bilo ni 2021. godine, ali svoj veliki povratak je dočekao ovog proljeća. Nakon dvije godine, osim što se sami festival ponovno održao, obilježio se i povratak na kultnu lokaciju u Bayfront Parku u Downtown Miamiju.

Gotovo 165 tisuća ljudi je partijalo kroz tri festivalska dana na sedam pozornica. Već tradicionalno Ultra Music festival je označavao početak festivalske sezone, a ove godine je obilježio i postepeno otvaranje i povratak u svijet bez pandemijskih mjera. Osim ekskluzivnih nastupa, suradnji i b2b povratnička Ultra u Miamiju je značila i veliki povratak Hardwella koji je izbivao sa scene nekoliko godina

 

Kako je izgledala ovogodišnja Ultra u Miamiju pogledajte u službenom aftermovijeu iza kojeg još jednom stoji talentirani Final Kid i njegova produkcija.

Za one dubljeg džepa, karte za sljedeće izdanje Ultra Music festivala u Miamiju su još dostupne, a prvo najavljeno ime je povratak Swedish House Mafije nakon pet godina izbivanja s festivala.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2