Skip to main content
  • 9.07.2023.

Skrillex na Exitu počeo set domaćim šlagerom iz 1959. -Zvižduk u 8-

Druge večeri EXIT festivala kroz vrata na Petrovaradinskoj tvrđavi prošlo je više od 50.000 fanova, okupljenih da čuju dva velika, dugoočekivana nastupa

Piše: 

Grammy rekorder i mag elektroničke glazbe Skrillex osvojio je Gorki List Glavnu pozornicu setom koji je započeo domaćim šlagerom „Zvižduk u 8“, dok je mts Dance Arenu rasplesao maestro Eric Prydz, čiji je povratak domaća publika iščekivala cijelo desetljeće!

Pred euforičnu publiku izašao je Skrillex, revolucionar elektroničke glazbene scene koji je ovu godinu odlučno proglasio svojom, a koji se na EXIT vratio nakon devet godina, s dva nova albuma i potpuno novim zvukom! Skoro dvosatni nastup Skrillex je otpočeo domaćim šlagerom „Zvižduk u 8“ legende jugoslavenske zabavne glazbe Đorđa Marjanovića.

U nastavku, jedni za drugim nizali su se svježi hitovi „Rumble“, „XENA“, „Ratata “ i mnogi drugi, uz spektakularnu produkciju, konfete i pirotehniku koji su Gorki List Glavnu pozornicu doveli do usijanja! Exitov hram elektroničke glazbe, kolosalna mts Dance Arena ugostila je deset godina iščekivani nastup apsolutnog broja #1 globalne elektroničke glazbene scene – Erica Prydza, koji je još jednom dokazao zašto zasluženo i dosljedno nosi ovu titulu!

Od izvanvremenskih hitova, poput pjesme „Missing“ dua Everything But The Girl pa sve do spektakularne završnice njegovom kultnom trakom „Opus“, Prydz je nepregledne horde fanova poveo na glazbeno putovanje od evergreena do prepoznatljivog Pryda zvuka. Uz njega, na vodećem europskom plesnom podiju premijerno se predstavio i dvojac CamelPhat, a DJ pult osvojili su i Space Motion, Human Rias, Coeus, Kristijan Molnar i Cosmic G.

Pogledajte Skrillex-ovo otvaranje na Exitu, kao i nastupe Erica Prydza i drugih na našem Instagramu

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk