Skip to main content
  • 6.05.2020.

Sve što zanima pravog Ravera u novom video podcastu Beifussica

Gotovo svi smo u ovim vremenima imali prilike naći vremena za sebe ili pokrenuti projekte koji su imali pedigre "stand by".

Piše: 


Denis Beifuss
je jedan je od suosnivača kolektiva Sindikat koji su se na sceni etablirali partijima u Mastersu, a prije nekoliko godina startali su i vrlo unikatan Rave bal u dvorcu Lukavec.

Prije par tjedana Denis je pokrenuo vlastiti projekt i od sada ćete ga osim za pultom gledati i na malim ekranima kao voditelja vrlo zanimljivog podcasta imena Beifussica.

Radi se o video podcastu u kojem razgovara s akterima elektroničke scene u Hrvatskoj, a nada se uskoro i onima iz svijeta. Priča se o glazbi, DJ-ingu, tehnologiji, promoterstvu, organizaciji party-ja, klupskih večeri, festivala i svemu što zanima "pravog" Ravera.

Podcast se emitira srijedom na YT kanalu od 19h, a zanimljivo je da publika može postavljati pitanja gostu tijekom cijele emisije u live chatu.

U prvom izdanju mogli ste pogledati razgovor sa Vedranom Menigom, drugi je bio Funk Guru, a večeras u trećem izdanju Beifussica donosi priču sa Perom Fullhouseom.

soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk