Skip to main content
  • 30.12.2020.

Techno Viking – Nove snimke Behind The Scenes s Fuckparadea 2000.

Prije dva mjeseca neki su korisnici Youtubea odlučili objaviti nove snimke Techno Vikinga s berlinskog Fuckparadea iz 2000.

Piše: 

Kadrovi su to Techno Vikinga u do sada nama potpuno novim i neotkrivenim situacijama.

Nakon toga je uslijedio onaj poznati ples koji je pogledan više desetaka miljuna puta. Sve snimke na Youtubeu uglavnom su slične, a ovo je novi materijal koji datira sa istog partija.

Po čemu je bitan Fuckparade 2000.?

Tada se rodila priča o neobičnom plesu jednog partijanera na ulicama Berlina, a jedan domišljati dečko nazvao ga je Techno Viking i o njemu napravio cijeli film zbog kojeg je završio na sudu.

Nove snimke – Behind the scenes

“Nedavno sam tijekom pregledavanja interneta naišao na neke stare videozapise s Fuckparadea iz 2000. U nadi da ću pronaći nove snimke legendarnog Techno Vikinga, gledao sam videozapise i zapravo pronašao ono što sam tražio. Neke su scene prilično kratke, a kvaliteta slike ostavlja nešto za poželjeti, ali to ne bi trebalo smetati pravim ljubiteljima Vikinga. Zabavite se gledajući video. Neka Techno Viking nastavi plesati zauvijek!
 
Godinama se nagađalo o identitetu Techno Vikinga. Nitko ne zna tko je on!”

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk