Skip to main content
  • 4.03.2017.

Toxic u Epizodi #1 Cuculićeva Top DJ Room-a!

Od ideje, preko razrade, do renovacija, slaganja, postavljanja, dogovora i provedbe, Damir Cuculić te napokon u ponedjeljak, 6. ožujka od 20 do 22, zove ravno u svoj boravak na prvu ikada instancu novog projekta Top DJ Room. 

 
Nisi li baš bio u điru posljednje vrijeme dopusti da te brifiramo o ovoj sjajnoj novoj ideji. Damira dakako već znaš kao onoga koji je desetljeće proveo na čelu "Top DJ Maga", onoga koji ti je omogućio da plešeš u mraku "Under City Ravea", šokirao te na Future Shock-u i zatim iznova u budućnost u sadašnjosti posegnuo na Future Sound of Zagreb (Ambasador za najbolji festival u zatvorenom porstoru)… No kako oni koji grade rijetko miruju iz istih ruku nastaje i Top DJ Room zamišljen kao live stream direktno iz baze gdje će svaka epizoda ugostiti značajno lice domaće scene za jedan 90-minutni mix i čašicu razgovora s domaćinom u njegovu domu, a bonus ti je da ćeš uključenjem u stream i ti moći postaviti pitanje Damirovu gostu i zajedno s njim stvarati emisiju u hodu.

 
Jedino je prikladno da traku početka, u prvom ponedjeljku ove tradicije u nastajanju, precvika jedan od iskonskih inicijatora scene koji je postao stalna postava zagrebačkih noći, istinski pionir domaćih pločnika gospodin Igor Grgić aka Lucius Getty koji se odaziva i na otrovnu nakupinu slova – Toxic. Preko trideset godina je prošlo od prvog partyja, sve ono što Toxic zna i što je ispratio i dočekao na sceni u tri desetljeća čini svaki tvoj argument i sve što misliš da znaš nevažećim samom svojom opsežnošću. 19 godina u radijskom eteru, emocionalna vezanost za vinilke, predanost undergroundu od početaka kada je rock i soul 70-ih zamijenio zvuk radio emisije Slavina Balena i kada je neobična nit nagradne igre dovela do prve kazete s elektronikom i noći provedenih u Kulušiću (tada Zebri).

Godine su prolazile, generacije se mijenjale, klubovi se rađali i nestajali, kroz police je prošlo oko 20 000 ploča, a na njima je ostalo oko 1000 najdražih i jedna rezervirana za Slavina, precvikaju li suđenice Toxic-ovu nit prvu. No još je ovdje i još se rita, a koliko jako, to ćeš procijeniti sam uštimaš li se u ponedjeljak oko 20 sati na TOP DJ MagTV kanal na You Tube-u. Svakako da ćeš epizode moći pogledati i naknadno promakne li ti stream, ali znaš da je veći gušt gledati kako stvari nastaju u stvarnom vremenu.
{youtube}eI1OWrOooaU{/youtube}

 
Nakon Toxica za naredne ponedjeljke potvrđeni su već i Teo Harouda, Fabian Jakopetz, BLACKSOUL, Pepi Jogarde, Felver, Katarina OHalloran, Adoo & Poco Loco, Yesh, Filip Motovunski… Pa si rezerviraj večeri početka tjedna za lijepu novu priču svojega na svome za svoje. Enjoy!
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2