Veliki trijumf komercijalnog trancea u zemlji tulipana

Nedjelja, 25 Veljača 2018

Već preko 15 godina radijska emisija "A State of Trance" u Nizozemskoj okuplja ljubitelje trance glazbe iz cijelog svijeta.


Prvu radijsku emisiju Armin Van Buuren je emitirao 18. svibnja 2001. Ona je samo dvije godine poslije prerasla u podetiketu pod okriljem Armada Music, a 2011. je ASOT na Ultri u Miamiu dobio svoju pozornicu povodom 500. izdanja emisije.


Prošle subote 17. veljače na 850 izdanju emisije u Utrechtu okupilo se 32 tisuće posjetitelja iz 90 država koji su plesali na 5 pozornica. Nizozemska je kolijevka komercijalnog trancea još od kasnih 90-tih godina prošloga stoljeća. Pioniri poput Ferry Corstena, Tiesta i Armin Van Buurena su najsvjetlije točke tog žanra, a ASOT bilježi već 8 uzastopnih godina nevjerojatnu popularnost.


ASOT 850 u Utrechtu je imao i poruku koja glasi "Be In The Moment". Pogledajte kako je sve izgledalo i poslušajte setove izvođača koji su nastupali.


Ako producirate trance pošaljite nam nešto o sebi i svoje radove na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Veliki trijumf komercijalnog trancea u zemlji tulipana