Skip to main content
  • alt
  • 20.10.2015.

Video reminiscencije međimurskog Forestlanda!

Iako su te ljetne pozornice uglavnom gledale ozarenog s rukama podignutim prema zvijezdama kraj neke morske obale, postojala je i jedna alternativa.

 
Ako si krajem prvog tjedna kolovoza svoju maritimnu plesnu turneju s Jadrana usmjerio nešto dublje u kontinent prema sjeverozapadu, u prekrasnom plodnom Međimurju si od 7. do 9. mogao uhvatiti jedno šumsko i zelenije glazbeno iskupljenje Forestlanda.

alt

 
U drugoj godini održavanja bio je veći, bolji i glasniji. Brezje je ugostilo pregršt domačih umjetnika uz internacionalne headlinere parade. Preko 30 glazbenika stalo je za pult i prosipalo tri dana note za 10 000 okupljenih srca. Vrhunac petka bio je nastup potpuno bolesno dobrog dvojca Sick Individulas dok je subota kulminirala nastupom Dub Visiona.
 
Preko dva mjeseca kasnije iz Forestlandove šumsko plesne radionice ispao je video koji je ovjekovječio vrhunce atmosfere s drugog izdanja. Ovime dajemo naklon sezoni 2015. i pozivamo sve nemirne kosti da nam se pridruže već 19. prosinca na partyju u klubu Arcus kao najavi nadolazećih Međimusrkig glazbenih gušta. Stisni play i uživaj u reminiscencijama!
{youtube}Q4nUqSpFBVI{/youtube}
 
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2