Skip to main content
  • 19.10.2015.

Cinestar Zagreb: Posljednji lovac na vještice

Svijet sadašnjice pun je tajni, a jedna od najvećih je to da vještice još uvijek žive među nama, skrivene od naših očiju.

Piše: 


To su opaka nadnaravna bića koja smjeraju napasti čovječanstvo Crnom smrću. Vojske lovaca na vještice stoljećima su se borile protiv ovog neprirodnog neprijatelja i to po cijelom svijetu. Jedan od njihovih heroja je Kulder, hrabri ratnik koji je uspio ubiti svemoguću Kraljicu vještica i tako uništiti većinu njezinih sljedbenika. Nekoliko trenutaka prije svoje smrti, Kraljica je proklela Kauldera i osudila ga na besmrtni život, zauvijek ga razdvojivši od njegove voljene žene i kćeri u životu poslije smrti.
{youtube}xsuG2JUgs_8{/youtube}

Kaulder je danas jedini preživjeli lovac na vještice koji je proveo stoljeća u lovu na preostale vještice, pateći cijelo vrijeme za svojim davno izgubljenim voljenima. Međutim, Kaulder ne zna da je Kraljica vještica oživjela i da se želi osvetiti svojem ubojici. Počinje epska bitka koja će odrediti sudbinu čovječanstva.
{youtube}5QdNQI3m5VM{/youtube}

Osvojite 2×1 ulaznicu za Cinestar Avenue Mall – u komentaru ispod članka napišite kako se zove heroj koji je uspio ubiti svemoguću Kraljicu vještica. Dobitnike objavljujemo 23.10. do 14h. Ulaznice se predižu na blagajni Cinestar Avenue Mall Zagreb od 24.10. do 30.10. uz predočenje osobne iskaznice.

brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.