Skip to main content
  • 4.03.2018.

Jezgra: Video predavanje Silvio Hrabar iz Splita

Drugo predavanje u ovom ciklusu je održao Silvio Hrabar iz etikete Family Grooves, u četvrtak, 22.02.2018. u klubu Ghetto (Split) što možete i pogledati u nastavku.

Piše: 

 

Jezgra kroz svoj edukativni program povezuje DJ-e, producente, promotore i njihove fanove. Putem ovog programa renomirani glazbenici i stručnjaci iz glazbene industrije prenose svoje znanje publici, diskutiraju o aktualnim problemima scene, savjetuju i uključuju mlade u elektroničku glazbu.
{youtube}snd1Yaiwe3E{/youtube}

Režija & video montaža: Josip Wolf
Kamera: Tea Jukica
Moderatori: Mili Brajević (DJ Wadrez), Tino Simich
Osnivač & organizator projekta: Goran Tomašević (Klubska scena)

Iduća Jezgra je u Šibeniku 08.03. s izložbom "Klubovi jutro poslije", dok se u Splitu nastavlja u četvrtak, 15.03. u Ghettu gdje u goste stiže DJ Pille aka Milan Pivalica, osnivač etikete Acilectro s golemim iskustvom kao rezident DJ klubova Metropolis i Kameleon, live act u dvojcu AM:PM i organizator večeri E! Nights u Kameleonu.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2