Baner

Leon B. - osvrt na esencijalne techno trake iz FB Live Streama. Pogledajte snimku!

Nedjelja, 11 Ožujak 2018

Tijekom našeg prvog FB Live Streama, Leon B. provukao nas je kroz sat i pol odabira najboljeg od onoga što techno ima za ponuditi, a puštao je i svoje osobne favorite od prethodnoga mjeseca.


Pa evo 10 traka koje je izdvojio kao esencijalne u svom današnjem live streamu After. The After kojeg možete pogledati u nastavku.

1. Linkan Ray – Trip (Original Mix) [Be As One]
- Pomalo dubby stvar ispunjena masnim bass linijama i popraćena zanimljivim vokalom koji joj daje trippy štih... Ova stvar je moj top pick za Veljaču i u top 5 all time favorita.

2. Kevin De Vries – Path To Immortality (Original Mix) [Fabric]
- Melodična bomba! Zatvorite oči i uživajte na putovanju...


3. Jay Lumen – Balance(Original Mix) [Octopus Records]
- Lumen je u zadnje vrijeme dosta priklonjen acid zvuku što je i logično s obzirom da se acid vratio u modu. Ovdje je odradio odličan posao kao i u većini slučajeva... Čisti Lumenov sound sa cool perkusijama i acid elementima.

4. Spiros Kaloumenos - Dark Energy (The Advent & Industrialyzer Remix) [Focus Records]
- Puno odličnih breakova i perkusija u kombinaciji sa prepoznatljivim 'The Advent & Industrialyzer'' grooveom. Meni odlična kao i svaki remix u njihovoj režiji!


5. Pacou – Inbox [Propaganda Moscow]
- Pacou mi je novo otkriće i svakako ga treba popratiti. Odlična acid stvar koja ne prestaje voziti i odlično radi na dance flooru.

6. Ellen Allien - Mind Journey (Amotik Remix) [Bpitch Control]
- Tvrdi kick i debela bass linija u kombinaciji sa dobrim leadom i pomalo jezivim vokalom odličnu su se uklopili i napravili ovaj masterpiece. Primjerena za nešto mračnije klubove.


7. Dense & Pika - Gum (Original Mix) [Kneaded Pains]
- Groovy techno sa zaraznim vokalom zbog kojeg je ovo pravi dance floor killer!

8. Marco Bailey - Planet Mad (Marcel Fengler Remix) [Materia]
- Zarazna acid pozadina sa malo industrijskog toucha i driving groove koji svakog u klubu tjera na ples. Fengler je ovdje odradio stvarno kvalitetan posao.


9. Spiros Kaloumenos - None Of Your Business (Kloves Remix) [Focus Records]
- Kloves mi je još jedno novo otkriće. Jako zanimljiva dosta mračna, ali driving bass linija. Cool break, dosta umirujući pomalo melankoničan nakon kojeg raspali prej**** dizalica koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ovu ću vrtiti još neko dulje vrijeme.

10. Fixeer - Meteor (Original Mix) [Illegal Alien LTD]
- Dobar drive i hipnotička melodija u pozadini čine čuda, pa tako i ova stvar čini čudo na flooru.

 

Leon B. - osvrt na esencijalne techno trake iz FB Live Streama. Pogledajte snimku!