vinyl

DJ Jock s 20 godina potpisao za Varelu

Četvrtak, 19 Srpanj 2012

Možda je u svijetu nogometa 20-ta godina idealna za proboj na tržište, no u svijetu elektronske glazbe taj proces ide puno sporije.

No, ne i za Stipu Škokića iz Splita kojeg smo već prošle godine predstavili pod imenom DJ Jock, a sad ga ponovno spominjemo, jer je nedavno izdao svoje prvo izdanje za poznati label Cristiana Varele Pornographic, a tek mu je 20-ta godina.

Sve je krenulo uzlaznom putanjom kad je Stipe postao resident Pineta Beach Bara, te dobio priliku iskazati se pred imenima kao što su Tomcraft, Terry Francis, Ladida, Marshall Jefferson, Gramophonedzie, Funkerman i drugi. Odmah se pozabavio i vlastitim izdanjima za labele poput  Kushtee Records, Discopath Records, Keep on Techno Records, Debuger Records, no posljednje izdanje je prepoznao respektabilni španjolski techno predstavnik Cristian Varela.

Naziv EP-a je „Bora, Bora“ , a osim Varele podržali su ga Umek , Slam, Spartaque, Paul van Dyk, Alex di Stefano, Paco Osuna, Richie Hawtin, Nic Fanciulli i mnogi drugi.Krajem ovog mjeseca DJ Jock ide promovirati svoja izdanja na mini turneji u Češkoj:

26.7. - Bpm Music bar/Prag (uz live stream)
27.7. - Club Experiment/Liberec
28.7. - Club Yes/Prag

DJ Jock s 20 godina potpisao za Varelu