Skip to main content
  • alt

Juan Atkins i novi album nakon 16 godina

Nije nam baš u potpunosti jasno što je bilo u vodi u Michiganu kada su u istu srednju školu išla tri oca techna Derick May, Kevin Saunderson i… Juan Atkins.

 
Da je stanka između prethodnog i sadašnjeg albuma pod pseudonimom Model 500 kinac već bi bila dovoljno stara da u SAD-u krene na vozački. Ali nije. 

alt

 
No ipak, 35 godina na sceni, koje će Atkinsova karijera napuniti kada udarimo siječan 2015., nije mala stvar pa će tu obljetnicu gospodin Atkins proslaviti izdavanjem trećeg albuma pod spomenutim pseudonimom. Ovo izdanje slijedi dva prethodna Deep Space (1995.) i Mind And Body (1999.). Novi album naziva je Digital Solutions i radi se o EP-ju s 9 traka.
Tracklist 
01. Encounter 
02. Electric Night 
03. Hi NRG 
04. Standing In Tomorrow 
05. Station 
06. Storm 
07. The Groove 
08. Control 
09. Digital Solutions 
 
Iako je uglavnom solo album, nitko nije otok sam za sebe (osim možda Chucka Norrisa, ali to je sada u potpunosti druga priča) pa je stoga na suradnju pozvao Mikea Banksa, DJ Skurgea i Marka Taylora, dok je Banks pomalo ubacio prste i u konačnu produkciju. 
 
Iako su prethodna dva Model 500 albuma izašla pod okriljem R&S Recordsa, treći će izaći putem Juanovog osobnog labela Metroplex. Pod ovima aliasom namjerava nastupiti i na nekoliko live nastupa tijekom 2015. Za sada je poznato da će se u siječnju pojaviti na Winter Astropolis u Bresatu i u ožujku na Unsound Adelaide. Dok ne dobijemo novo izdanje izvolite jedno staro za gušt.
{youtube}HzTQNDRdoS4{/youtube}
 
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2