Skip to main content
  • Miss Kittin
  • 15.01.2013.

Kittin nas zove sa zvijezda!

Trebalo je proći 6 godina da bi nas poznata francuska DJ/producentica počastila svojim novim LP izdanjem 'Calling from the stars', kojeg smo najavili još prošle godine, a možemo i besplatno skinuti prvi singl.

Piše: 

Naslovna foto

Miss Kittin

Life Is My Teacher ime je prvog EP-a kojim je Caroline Herve aka Miss Kittin najavila svoje izdanje 'Calling from the stars', a s kojeg nam je ova francuska DJ/producentica ponudila i singl na besplatan download. EP dolazi s Borderline remiksem, te trakom “I.L.A.N.E.N.O.” koju je Kittin napravila s Leeom Van Dowskim, a također i trakom Tamarin Bay, koje će se sve naći na ovom dvostrukom izdanju.

Tracklist
CD 1
01. Flash Forward
02. Come Into My House
03. Bassline
04. Calling From The Stars
05. Life Is My Teacher
06. Maneki Neko
07. What To Wear
08. Night Of Light
09. Tears Like Kisses
10. Eleven
11. Blue Grass
12. See You
13. Everybody Hurts
{youtube}lQQCg_pUIO0{/youtube}

CD 2
01. Only You
02. Cosmic Love Radiation
03. Tamarin Bay
04. Sunset Mission
05. Mind Stretching
06. Ballad Of The 23rd Century
07. What You See
08. Sortie Des Artistes
09. Silver Lake
10. I Don't Know How To Move

Nasljednik njenog BatBox albuma, trebao bi izaći 22. travnja, za wSphere Records, a do onda nas, kako Kittin kaže, očekuje još eksluzivnih EP izdanja, video uradaka, i singlova. Na njenoj stranici možete pronaći još linkova na besplatne Kittin uratke, s Oxiom, s Krisom Menaceom, i dr.

Calling from the stars

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2