Skip to main content
  • david guetta
  • 16.01.2013.

Guetta uništio i hip-hop

Optužili su ga da je uništio elektronsku glazbu i pretvorio je u pop inačicu i mainstream, a sad ga optužuju da je uništio i razvoj hip-hopa u kojem se izgubila glavna uloga MC-ja.

Naslovna foto

david guetta

Izgleda da je David Guetta dežurni krivac kad je u pitanju današnja popularna glazba i trendovi koji ga prate. Ljubitelji elektronske glazbe mu odavno zamjeraju što svoje pop pjesme povezuje s elektronskom glazbom uopće, a sad se engleski rock band Foals, tj njihov frontmen za Digital Spy osvrnuo na činjenicu da je hip-hop danas daleko od onoga u što su polagali nade Wu-Tang Clan i DJ Premier početkom `90-ih.

{youtube}TSNerxNwWtU{/youtube}

Reperske i hip-hop dionice u sadašnjim hitovima samo služe kao pratnja klupskim melodijama, ali neki ljudi vole „usranu“ muziku – kaže Yannis Philippakis, frontman Foalsa.

U medijima se potakla priča i oko raspadanja gitarskih rock bendova kojih je navodno sve manje, no nadamo se da Guetta u tom slučaju neće opet biti glavni krivac ili kad malo bolje razmislimo…jadni Guetta i sam je priznao da ponekad mrzi svoju muziku.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk