Skip to main content

Kristina Lalić remixira za sarajevski Submarine Vibes

Sarajevska podmornica Submarine Vibes predstavlja jubilarno deseto izdanje, pod nazivom “Down Low”.

Piše: 


Nakon skoro godinu dana, producent iz Srbije, Jelly For The Babies ponovno izdaje svoje trake na Submarine Vibes, ali ovaj put u formi EP-a sa remixima od Kristine Lalić i Dustina Nantaisa. EP je dobio dobru podršku u promotivnoj  kampanji, a posebna pažnja je usmjerena na remix kanadskog producenta Dustina Nantaisa koji sadrži govor Gandhija i predstavlja traku idealnu za početak seta i vrlo ugodnu za slušanje.
{youtube}1IPvPCn2R-o{/youtube}

Drugi remix koji je odradila Kristina Lalić, dinamičnija je verzija originala ukrašena živahnim i moćnim ritmovima i prava je poslastica za sve ljubitelje dub techno zvuka. Remix je već ranije predstavljen na Submarine Vibes VA Kompilaciji i već se našao u par stranih DJ setova i chartova. EP preview možete poslušati u nastavku i kupiti ga na Beatportu od 07.01.2014., a 2 tjedna nakon toga i na iTunes-u, Juno-u i Traxsource-u.
{youtube}tq-8xaST6n8{/youtube}

EP su podržala imena poput: Dave Seaman, Addex, Jeff Fontaine, Fer Ferrari, Jullian Wassermann, YuriyFrom Russia, Mehmet Akar, Daraspa, Andrew Best, Jose Hernandez, Rishi K itd. Artwork za izdanje nacrtao je sarajevski umjetnik Rikardo Druškić čiji crtež daje unikatni simbol cijelom izdanju.
{youtube}e49e_GbWMCI{/youtube}

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web