Baner

Kristina Lalić remixira za sarajevski Submarine Vibes

Subota, 10 Siječanj 2015

Sarajevska podmornica Submarine Vibes predstavlja jubilarno deseto izdanje, pod nazivom “Down Low”.


Nakon skoro godinu dana, producent iz Srbije, Jelly For The Babies ponovno izdaje svoje trake na Submarine Vibes, ali ovaj put u formi EP-a sa remixima od Kristine Lalić i Dustina Nantaisa. EP je dobio dobru podršku u promotivnoj  kampanji, a posebna pažnja je usmjerena na remix kanadskog producenta Dustina Nantaisa koji sadrži govor Gandhija i predstavlja traku idealnu za početak seta i vrlo ugodnu za slušanje.


Drugi remix koji je odradila Kristina Lalić, dinamičnija je verzija originala ukrašena živahnim i moćnim ritmovima i prava je poslastica za sve ljubitelje dub techno zvuka. Remix je već ranije predstavljen na Submarine Vibes VA Kompilaciji i već se našao u par stranih DJ setova i chartova. EP preview možete poslušati u nastavku i kupiti ga na Beatportu od 07.01.2014., a 2 tjedna nakon toga i na iTunes-u, Juno-u i Traxsource-u.


EP su podržala imena poput: Dave Seaman, Addex, Jeff Fontaine, Fer Ferrari, Jullian Wassermann, YuriyFrom Russia, Mehmet Akar, Daraspa, Andrew Best, Jose Hernandez, Rishi K itd. Artwork za izdanje nacrtao je sarajevski umjetnik Rikardo Druškić čiji crtež daje unikatni simbol cijelom izdanju.

Kristina Lalić remixira za sarajevski Submarine Vibes