Skip to main content
  • fffc
  • 30.09.2011.

Le Chocolat Noir i FFFC donose nova izdanja

Nisu odlučili promijeniti glazbeni izričaj i otkriti nam još jedan novi identitet, već ova dvojica kreativaca koje je iznjedrila sisačka EBM industrija predstavljaju nove trake. Yas i Zarkoff u novim se izdanjima bave pojmom prolaznosti vremena.

Naslovna foto

FFFC

Le Chocolat Noir, one-man-projekt iza kojeg ponosno stoji Yas pod imenom 'Irreversible EP' predstavlja dvije pjesme za kolumbijsko/belgijski label Romance Moderne. Na naslovnoj pjesmi 'Irreversible' Le Chocolat Noir je osim glazbe napisao i tekst te ga sam i izveo, dok je na drugoj pjesmi sa EP-a, 'Never Let Go', ugostio Anshie, vokal  bivšeg projekta Dekolaž. Obje pjesme bi se stilski mogle svrstati u cold/minimal wave/synth žanr. Le Chocolat Noir je osim glazbe odlučio sam napraviti i video uradak za pjesmu 'Irreversible'.

Le Chocolat Noir – Irreversible from Disco Panonia on Vimeo.

EP se trenutno može naći na svim poznatijim online shopovima u digitalnom obliku, a i vinyl će uskoro. Ako dosad niste uhvatili frekvencije Intergalactic FM-a na kojem Le Chocolat Noir vodi emisiju Disco Panonia možete ga poslušati tijekom listopada u zagrebačkom Lemon baru.

Yas je osim samostalnim projektom u produkcijskom smislu okupiran i novim izdanjem Florence Foster Fan Cluba (FFFC) gdje je zajedno sa Zarkoffom završio EP  'Running out of time' također za Romance Moderne label i možete ga kupiti u ditalnom izdanju na Junu. I ovaj EP je sadržan u dvije nove pjesme koje će se pojaviti na vinil kompilaciji labela uz druge  glazbenike poput Franck Kartella, Modernista i Le Chocolat Noira. Datum izdanja kompilacije očekujemo u prosincu.

Iako oba izdanja Yasa i Zarkoffa sugeriraju kako nam ponestaje vremena nećemo dopustiti da ga ne ostane dovoljno da poslušamo što su to novoga ova dva muzikanta osmislili. 

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2