Skip to main content
  • crna čokolada
  • 3.05.2012.

Le Chocolat Noir – manje tame više svjetla

Le Chocolat Noir donosi novi mračni industrijski zvuk, ne toliko taman poput omiljene mu čokolade, jer u o ovom izdanju svakako ima svjetlosti.

Piše: 

Naslovna foto

crna čokolada

Nova pjesma nosi ohrabrujući naslov „You Can Still Be Happy“ i naći će se na ploči "Way Out EP" koju će Le Chocolat Noir i Disco Panonia izdati krajem ovog mjeseca. Sadrži synth elemente, Yasov vokal i sjetnu melodiju koja nas treba uvjeriti u naslov pjesme i ustrajnost u toj namjeri. Za razliku od „Irreversible“ ovaj singl temom je optimističniji, ali manje energičan u odnosu na „Never Let Go“. Uostalom zašto bi ih uopće uspoređivali, svaka pjesma priča je za sebe pa najbolje da poslušate.

{youtube}-RtxzjH8EL4{/youtube}

S Le Chocolat Noirom smo vas već ranije upoznali, on je Jasmin, Yas, polovina FFFC-a ( drugu polovicu čini Zarkoff ), okosnica Disco Panonie te magistar na Sisačkom zavodu za javnu kiselinu i industrijalizam.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2