Skip to main content
  • miss kittin
  • 20.09.2012.

Miss Kittin izdaje novi album

Nakon radnog ljeta, i brojnih gaža, od čega jedna i na ovogodišnjem Exit festivalu, Caroline Hervé aka Miss Kittin priprema novi album za sljedeću godinu.

Naslovna foto

Miss Kittin

S obzirom na njene nedavne kolaboracije s nekim od trenutno najjačih imena techno i house glazbe, kao i one s kojima se proslavila, sigurni smo da će i na albumu biti veselo društvo.

Album izlazi u proljeće 2013. godine, a zvat će se "Calling From The Stars". Od nedavnih izdanja tu je kolaboracija s Oxiom na EP-u "Housewife" za Infine Music koji smo vam u kolovozu ponudili na free download (za koji je izašao i njegov novi album – "Tides Of Mind", s tom stvari), a na kojem se našao i njen "Wipeout" remix.

Tijekom ljeta Heidi je okupila nekoliko djevojaka na svom, ujedno i prvom izdanju za Jackathon Jams, Mayu Jane Coles, tINI i Miss Kittin, od čega je potonja donirala svoju novu stvar "Girls", stvar jakih perkusija i dubokog basa, s kojom je pokorila plesni podij kluba Space na Ibizi, gdje je odsvirala svoju zadnju ovoljetnu We Love gažu godine.

{soundcloud}https://soundcloud.com/misskittin/girls-in-the-mix{/soundcloud}

U studenom izlazi produkt suradnje Miss Kittin s Krisom Menaceom na pjesmi "Hide", prvim singlom skinutim s njegovog nadolazećeg albuma "Features".

Svu recentniju produkciju možete poslušati na njenom SoundCloudu, a njen posljednji intervju u kojem priča i o novom izdanju poslušajte ovdje.

U nastavku poslušajte i najnoviji miks napravljen za tu prigodu.
{soundcloud}https://soundcloud.com/welove/we-love-miss-kittin-2012{/soundcloud}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2