Skip to main content
  • alt
  • 25.11.2014.

Nicky Romero i novi remix paket

Gospodin Romero čvrsto drži stopala na zemlji s novim remix paketom za Protocol Recordings.

 
Paket sadržava pet remixeva golemog hita “Feet On The Ground” koji je Romero načinio u suradnji s nizozemskom rock divom Anouk. Remix će izaći pod okriljem ekstenzivnog labela Protocol Recordings koji je oderao po fanfarama i ovo izdanje najavio kao najveće ove godine.
{youtube}cKHdfCZUMP4{/youtube}
 
Traku “Feet On The Ground” u svoje ruke je uzelo, rascjepkalo i nanovo presložilo u nešto novo i zanimljivo nekoliko velikih glazbenih faca: Arno Cost, Merk & Kremont, Flashmob, GusGus vs. T-world i Bare. 
 
Nicky Romero & Anouk – Feet On The Ground (Arno Cost Remix)
Nicky Romero & Anouk – Feet On The Ground (GusGus vs. T­-World Remix)
Nicky Romero & Anouk – Feet On The Ground (Flashmob Remix)
Nicky Romero & Anouk – Feet On The Ground (Merk & Kremont Remix)
Nicky Romero & Anouk – Feet On The Ground (Bare Remix)

alt

 
Sada kada je remix paket gotov, spremljen u kutiju i na njega je stavljena velika crvena mašna Nicky se baca nazad na “Reboot” seriju evenata koje organizira Protocol Rec. i nastavlja dalje harati Velikom Britanjom. Dok ne doharači i u naš kutak pod suncem ostavljamo vas nasamo sa Soundcloudom kako bi si preslušali kako zvuče stopala na tlu u novim verzijama. Uživajte!
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2