Skip to main content
  • alt

Nijemci knjigom i kompilacijom slave 20 godina

Postoje stvari koje ukližu u javnu sferu, bljesnu na tren i ubrzo nestaju i bivaju zaboravljene, a postoje one koje jednakim žarom nastavljaju desetljećima kao perpetuum mobile ljubavi i dobre glazbe.

 
Tako njemački downbeat pioniri slave 20 godina na sceni. Minhenska bomba Compost Recordsa objavila je Soul/Love: 20 Years of Compost Records koji će digitalnom kompilacijom i knjigom sabrati poprečni presjek dvadesetogodišnjeg rada, suza, krvi, znoja, osmijeha, dugih noći, sretnijih jutara, prijateljstava i suradnji.

alt

 
Knjiga je poslužila kao lijevak u koji su se slile fotke, intervjui, flyeri i raznolike sitnice koje su slavlju odlučili doprinijeti velikani poput Svena Vatha, Laurenta Garniera, Gillesa Petersona i Dannyja Krivita. Svaka će knjiga doći s download šifrom za Compost 500, trodijelnu kompilaciju s 40 traka na kojima se nalazi i neobjavljeni materijal, favoriti osnivača Michaela Reinbotha i neki začahureni skriveni dragulji. Na kompilaciji će se između ostalih naći i vrhnje s vrha u liku i djelu velikih poput Johna Talbota, Carla Craiga, Todd Terjea, Move D-ja i The Compost Allstars.
 
Ovu mini povijest elektronike kroz oči jednog labela možete uhvatiti kliznete li na službene stranice Compost digitalne trgovine! Slavi zajedno s ekipom koja donosi glazbu svijetu!
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop