Skip to main content
  • 18.10.2011.

Nova izdanja mladog splitskog producenta

Devetnaestogodišnji DJ Jock sljedeća dva EP izdaje za Miniatures records i Fever Sound records. 

Naslovna foto

Vinylmania

Od svoje petnaeste godine pušta glazbu po lokalima i privatnim partijima, a kasnije postaje resident Pineta Beach Bara. Tu nastupa dvije godine s imenima kao što su Tomcraft, Terry Francis, Ladida, Marshall Jefferson, Niki Belucci, Gramophonedzie, Funkerman i drugima. Produkcijom se bavi od osamnaeste godine te izdaje za Kushtee Records, Discopath Records, Keep on Techno Records, Debuger Records

Jockov novi EP se sastoji od tri trake u tech-house stilu. Izdanje je već podržano od strane domaćih i svjetskih imena, te izlazi za Fever Sound records iz Tunisa. Iako je jedan od sve brojnijih labela danas, ovaj se ističe mnoštvom popularnih producenata koji izdaju na njemu. U samo godinu dana na labelu se nalaze uratci od artista poput: Oxia, Manuel De La Mare, Jay Lumen, John Acquaviva,Oliver Huntemann,Wally Lopez i mnogi drugi.

{soundcloud}https://soundcloud.com/dj-jock/dj-jock-bar-ladies-ep-fever{/soundcloud}

U nastavku poslušajte i dvije trake koje uskoro izlaze za Miniatures records, techno label osnovan od strane Phunk Investigation. Oni su talijanski dvojac poznat po svojoj techno produkciji i suradnji sa Umekom, John Acquavivom, Danny Tenagliom, a redovito izdaju na prestižnim etiketama poput 1605, BluFin i Toolroom.

{soundcloud}https://soundcloud.com/dj-jock/dj-jock-roll-original-mix{/soundcloud}

{soundcloud}https://soundcloud.com/dj-jock/dj-jock-2000-years-from-now{/soundcloud}

Tako će se mladi Dj Jock naći uz rame techno producenata kao što su Tomy DeClerquea, Phunk Investigation, D-Unity, AnGy KoRe, Dualitik, Danny Tenaglia i mnogi drugi. Samo naprijed!

Pratite DJ Jocka na Facebooku.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk