Skip to main content
  • 20.11.2022.

Amelie Lens privukla novu generaciju partijanera u Boogaloo

Dupkom pun zagrebački Boogaloo vrvio je snagom nove generacije ljubitelja elektroničke glazbe

Piše: 

Future Scope XXLponovno je u Zagreb doveo Amelie Lens, kojoj je ovo četvrti nastup ove godine u Hrvatskoj. Ljetos je odradila nastupe na Sea Staru, Ultra Europeu i Sonusu, a sada je došao trenutak za njeni ponovni dolazak u Boogaloo nakon 2017.

Belgijska techno kraljica dobro je poznata zagrebačkoj publici koji su je osim u “hramu sreće”, imali priliku slušati na Velesajmu 2020. i na Jarunu 2021. Od prvog nastupa Amelie Lens u Zagrebu do danas, njeno ime i brend su rasi. Stvorila se cijela nova generacija partijanera, koju upravo vlasnica izdavačke kuće Lenske privlači, a takav je slučaj bio i proteklog vikenda u Boogaloou.

Jedan klub, tri floora i devet DJ-eva bio je recept za Future Scope XXL w./ Amelie Lens. Uz belgijsku DJ-icu i producenticu na Main Flooru nastupili su Adio F, Shipe i DJ Jock. Soundtrack večeri postavio je Adio F, dok je Shipe odradio vrhunsku ulogu kao warm up DJ i još jednom potvrdio svoju kvalitetu kao rezident DJ Future Scopea.

Publika koja češće sluša Shipu navikla je na njegove dublje, mračnije trake s “underground” predznakom. No za nastup belgijske DJ-ice, otišao je u totalno drugom smjeru. Kako je njegov dvosatni set tekao, tako se fader na BPM-u podizao u brojke koje Amelie Lens vrti kako bi ona mogla mirno preuzeti kontrolere.

Izlaskom Amelie Lens na pozornicu, publika je već bila u ekstazi, a nakon prve trke i prvog dropa, Boogaloo je eruptirao. Kroz dva sata, belgijska DJ-ica je odradila ono zbog čega se klub napunio do vrha – donijela je tvrde, brze trake između kojih nije bilo prilike za predah. Koketirala je s drugim podžanrovima elektroničke glazbe koji imaju prefix “hard” pa se tako moglo čuti i zvuk hardcorea, a zanimljiv je bio i izlet u psytrance.

Iako je večer bila duga i ispunjena neprestanim plesom, publici je ostalo nešto energije za sami kraj večeri uz popularnog DJ Jocka. Splitski DJ je zadržao gotovo cijelu publiku na flooru još gotovo dva sata i uveo ih u rano jutarnje sate u nešto ležernijim ritmovima te još jednom potvrdio svoj status favorita među partijanerima.

Nakon Amelie Lens, Future Scope nastavlja s dovođenjem DJ-eva koji sviraju nešto tvrđi zvuk. U Boogaloo 3.12. stiže Fernanda Martins, uz koju će nastupit još dvoje headlinera Du’Art i Lea Dobričić.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji na Entrio!

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2