Skip to main content
  • 12.01.2018.

Funkhaus i HYTE sa preko 20 DJa u 24-satnom dočeku otvorili vrata 2018.

Berlinski Funkhaus bio je dom novogodišnjeg rave-a u organizaciji HYTE-a na kojemu je nastupilo preko 20 DJa u 24-satnom održavanju.

Piše: 

Već je više od dva mjeseca prošlo kako smo najavili novogodišnji 24-satni doček u Berlinu sa preko 20 DJa. Zaslužna za isti bila je organizacija HYTE koja je zajedno sa svim plesačima i plesačicama Funkhausa ušla u Novu 2018.. Punih 24 sata svirala su najprimaljivija imena underground scene, Tale Of Us, Nina Kraviz, Loco Dice, Enzo Siragusa, Ricardo Villalobos, Cris Liebing, Adam Beyer te ostatak družine.

Podsjetimo se sada kako je bilo, gdje ćemo vam osim tekstom berlinski doček pokušati dočarati i najboljim fotografijama:

Gotovo je! O HYTE-u NYE Berlin 2017 mogle bi se i knjige napisati. Masivna lokacija, impresivan line up, tri prepuna floora, fantastične izvedbe svih umjetnika, nevjerojatna atmosfera za 24 sata. To je bio početak 2018. godine!

Prašina se upravo smirila i vrijeme je za brzi recap čime pohvale idu svima koji su učinili ovaj ludi 24-satni rave jednim od najboljih u povijesti HYTE-a.

Zloglasne novogodišnje proslave raspršile su sve prethodne zapise i mjerila. Produkcija je začuđujuće bila visoka, a događaj u berlinskom Funkhausu učinila je uvjerljivim iskustvom van svih okvira. Sound system prošao je sve testove koje su na njegova leđa stavila najbolja svjetska DJ imena. Osjetio se svaki hi-hat i kick visokog volumena i jasnoće.

Sva tri floora izgledala su nevjerojatno kao što su i zvučali. Vibracije od kojih su se od početka do kraja ježili svi koji su istom bili zahvaćeni. Party je očekivano bio rasprodan, mjesto je bilo ispunjeno ljudima koji su sretno uživali od početka do kraja, sve s ogromnim osmijehom na licu.

Naravno, DJ-i su bili na nivou. Među brojnim stand-off setovima, imena Loco Dice, Nina Kraviz, Chris Liebing, Tale of Us, Pan-Pot, Adam Beyer, Bjarki, wAFF, Ferro, GHEIST i Dewalta uistinu su ukrali show sa odabranom selekcijom, mixanjem punim energije i glazbom koja je svakoga uistinu vodila kroz roller coaster emocija.

Nakon dobro potrebnog odmora, HYTE će imati slatke brige u 2018. još više podići ljestvicu.
{youtube}dIinotCjB3Y{/youtube}

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2