Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Legendary stvara druženja na kojima se osjeća sreća, bezbrižnost i radost

Utorak, 25 Listopad 2022

Line-up 7. izdanja Legendary festivala, koji se održao pretprošle subote u zagrebačkom klubu Boogaloo, predvodila je moldavska Trance superzvijezda Andrew Rayel

Plesalo se ponovno do jutarnjih sati

Večer je otvorio mladi talent Alexis de la Cruz, koji je po prvi put nastupao u Zagrebu. Svojim setom polako je zagrijavao atmosferu. Slijedio je nastup rumunjskog DJ-a Bogdana Vixa. Svojim euforičnim melodijama i žestokim ritmovima nagovijestio je da će ostatak večeri biti odličan provod svima koji se te večeri zatekli u klubu.Headliner festivala Andrew Rayel, publici je pripremio ne samo odličan glazbeni već i sjajni vizualni koncept svog branda Find Your Harmony. Naime, Find Your Harmony pretvorio je u pravo iskustvo koje su dosad doživjele samo velike metropole poput Montreala i New Yorka, a sada je na redu bio i Zagreb. Brzo je postalo jasno zašto je Andrew zasluženo među Top 100 DJ-a na svijetu.Njegov nastup obilježio je progresivan i vokalni trance, ali i mračnije snažnije pjesme, koje su oduševile publiku i time je pokazao širinu žanrova koje uspješno spaja u svojim setovima. Iznenađenje je bilo kada su se na pozornici pridružili domaćini njemačko-hrvatski duo Corti Organ, raspoloženje publike je bilo na vrhuncu. Andrew nas je i pjesmama “Greece 2000” i “Adagio For Strings” u remiksiranim izdanjima, na trenutke vratio u zlatno doba Trance glazbe.S istom energijom su nastavili Niko i Daniel (Corti Organ) koji su se u posebnom trenutku zahvalili publici na potpori i tijekom pandemije kada je klupska scena bila u velikoj krizi zbog masovnih odgađanja javnih događaja. Činjenica je da Legendary sa svakim izdanjem uspjeva stvoriti druženja na kojima se osjeća sreća, bezbrižnost i radost, a to među publikom stvara vjerne dugogodišnje posjetitelje. Zaista jedan od posebnih klupskih događaja u Zagrebu.Craig Connelly i Robbie Seed zatvorili su ovo izdanje Legendary festivala. Većina publike se nastavila zabavljati uz britanskog i poljskog DJ-a do kraje duge večeri uz sjajne uplifting melodije. Trance obitelj iz Hrvatske i okolice nestrpljivo očekuje sljedeće izdanje!Autor teksta je jedan od pokretača Trance Family Croatia koja slovi kao neformalna zajednica za trance glazbenu kulturu u Hrvatskoj. Na  društvenim mrežama javno informiraju fanove o glazbenim događajima i vijestima sa scene. Nastali su 2012. okupljeni oko ljubitelja radio emisije A State Of Trance, nizozemskog DJ-a Armina van Buurena.
Posebno su fokusirani na zajednički odlazak s članovima na klupske i festivalske događaje. Koriste te prilike za upoznavanja i povezivanje. Podržavaju mlade trance DJ-e i producente u usponu, kao i one već zastupljene na sceni. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trance Family Croatia