Baner
alt

Mahmut Orhan razvalio pred prepunim Forestlandom

Subota, 22 Srpanj 2017

Jubilarni 5. Forestland nije mogao početi bolje! Gotovo četiri tisuće vatrenih ljubitelja elektroničke glazbe cijelu je noć plesalo uz hitove Mahmuta Orhana i drugih DJ-a!


Turska zvijezda Mahmut Orhan u gotovo dva sata energičnog nastupa rasplesao je i najtvrdokornije partijanere, prodrmao dobro sve kosti i pustio zvuk svojih hitova diljem Međimurja. "Feel", "Save Me", ali i mnogi drugi hitovi do dugo u noć su odzvanjali velikom pozornicom Forestlanda.
 

alt

Na impresivnoj, 32 metra širokoj pozornici s dosad najviše tehnike, zvučne snage i rasvjete, od otvaranja glavne pozornice do ranih jutarnjih sati Jimmy Clash, Matroda, Timo G, Josh Somen, Stanko Brothers, Lawrence Apaga i Bmaraki su drmali na najjače. Iz alternativne, underground, tech and house pozornice "Forestroom" dolazili su nježni zvuci tvrdog techna kraljice elektronike Insolate, mladog mađarskog umjetnika Rubycka, ali i prekaljenih DJ-a Paula Sparkesa, Yape, Josha Somena i mnogih drugih. Insolate je opravdala renome i u setu pokazala zašto nastupa u prestižnim, pa i najboljim, svjetskim klubovima poput Berghaina u Berlinu.

alt

Subota počinje već od ranih podnevnih sati sa Beach Stage pozornicom, nastavlja se u 19:00 sati na Main Forestland Stage-u gdje nastupa austrijanac Thomecs, a sve kulminira kad nastupaju Radiology, Dekova, Avadox i Mark Otten, gospodin amsterdamske eletkro produkcije. Čast da zatvori Forestland pripala je Phoenix Kraundleru koji tako zatvara main stage, dok se partijanje nastavlja u Forestroomu.

alt

Ulaznice za subotu iznose 60 kuna i mogu se kupiti na ulazu, dok je starijima od 50 godina ulaz besplatan.
 

 

Mahmut Orhan razvalio pred prepunim Forestlandom