Skip to main content
  • alt

Mahmut Orhan razvalio pred prepunim Forestlandom

Jubilarni 5. Forestland nije mogao početi bolje! Gotovo četiri tisuće vatrenih ljubitelja elektroničke glazbe cijelu je noć plesalo uz hitove Mahmuta Orhana i drugih DJ-a!

Piše: 


Turska zvijezda Mahmut Orhan u gotovo dva sata energičnog nastupa rasplesao je i najtvrdokornije partijanere, prodrmao dobro sve kosti i pustio zvuk svojih hitova diljem Međimurja. "Feel", "Save Me", ali i mnogi drugi hitovi do dugo u noć su odzvanjali velikom pozornicom Forestlanda.
 

alt

Na impresivnoj, 32 metra širokoj pozornici s dosad najviše tehnike, zvučne snage i rasvjete, od otvaranja glavne pozornice do ranih jutarnjih sati Jimmy Clash, Matroda, Timo G, Josh Somen, Stanko Brothers, Lawrence Apaga i Bmaraki su drmali na najjače. Iz alternativne, underground, tech and house pozornice "Forestroom" dolazili su nježni zvuci tvrdog techna kraljice elektronike Insolate, mladog mađarskog umjetnika Rubycka, ali i prekaljenih DJ-a Paula Sparkesa, Yape, Josha Somena i mnogih drugih. Insolate je opravdala renome i u setu pokazala zašto nastupa u prestižnim, pa i najboljim, svjetskim klubovima poput Berghaina u Berlinu.

alt

Subota počinje već od ranih podnevnih sati sa Beach Stage pozornicom, nastavlja se u 19:00 sati na Main Forestland Stage-u gdje nastupa austrijanac Thomecs, a sve kulminira kad nastupaju Radiology, Dekova, Avadox i Mark Otten, gospodin amsterdamske eletkro produkcije. Čast da zatvori Forestland pripala je Phoenix Kraundleru koji tako zatvara main stage, dok se partijanje nastavlja u Forestroomu.

alt

Ulaznice za subotu iznose 60 kuna i mogu se kupiti na ulazu, dok je starijima od 50 godina ulaz besplatan.
 

 

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop