Skip to main content
  • 10.04.2017.

Odlične vibracije na plesnim podijima diljem zemlje

Od housea, electra i techna pa sve do DnB-a, epilog je brojnih koncertnih i klupskih svirki sedmog i osmog travnja godine ove.

Piše: 


Tako je vikend ludilo počelo u petak koncertom Parov Stelara u Domu sportova, a nastavilo se poslije u The Bestu s proslavom 19. rođendana projekta Astralis gdje su Cortex Thrill imali povratnički live nastup nakon 15 godina stanke.

Fantastična svirka Parov Stelar banda i sjajna zagrebačka publika!


19 godina Astralisa iz različitih izvora, uglova i perspektiva!


Pregled subote započinjemo iz Zagreba gdje je Futurescope u Boogaloo klubu pripremio gostovanje Christiana Smitha i Lee Dobričić. Domaće boje branili su Petar Dundov, Jock i Shi Pe.

U Splitu je pak etiketa Family Grooves proslavila 4. rođendan u Kameleonu gdje je zavrtio Francuz Oxia koji danas vrti i house i techno, a ipak svoju popularnost stekao je na techno zvuku i trakom "Domino" koja je nedavno remixirana.


Pregled završavamo zanimljivim partijem CNVLTN u Rijeci koja je bila posvećena trećem gramofonu. Glavni protagonist Man From The Lab, samozatajni je Zagrebački DJ koji je svoj zanat pekao desetak godina prije nego li je stao pred publiku. U nazad par godina bilježi brojne nastupe uz velikane kao što su James Ruskin, Oscar Mulero, Octave One, O [Phase] i drugi, a njegova vještina odvela ga je čak do legendarne Berlinske institucije techna, Tresor-a. Osijek je plesao na VuBass x DnB konferencija party. Nažalost s ovog posljednjeg nemamo nikakvih zapisa.


 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2